Er moet tegenwoordig zoveel: 100 dingen om te doen voor u sterft, 50 must see movies, 50 boeken die u moet gelezen hebben. Maar waar moet u die tijd vinden om met dolfijnen te zwemmen, de zon te zien downloaden boven Machu Picchu, te kitesurfen in Pompeï
en al die zaken die mensen op hun Fijsboek zetten? 

Misschien moet u een moment reserveren voor iets dat u echt leuk vindt, zoals Odiel. De vijf zingen en entertainen nu meer dan 25 jaar samen en halen voor dit Odileum een nieuwe show boven water. Ze loodsen u doorheen een brok muziekgeschiedenis in hun eigen stijl: onnozele dansjes, grappige kostuums, knotsgekke details, sublieme woordspelingen naast diepzinnige teksten en hilarische rekwisieten.

De paal van Odiel staat boven water dat ze “aquapella” van het zuiverste water brengen
in een show die nimmer verwatert. 
Wie dacht dat Odiel, met verouderen, wat meer in de wijn zou wateren, heeft het mis.

Beelden van hun capriolen blijven op uw netvlies gebrand. Maar vrees niet, de toegangsprijs
kunt u wellicht terug krijgen van het ziekenfonds. Als dat al met een saunabezoek lukt... 
Maar voor u een ticket reserveert, hebt u Machu Picchu al gezien? Doen!

Eau d'iel N°5², a new fragrance by Odiel. That's the way we like it!

contact :

menagement@odiel.be
050 21 26 21

In december 2014 bestond Odiel 27 jaar ... in dezelfde samenstelling. Maar, daar kwam verandering in. Frank Allaeys, tenor en mede-oprichter van het vijftal, stopte ermee op zaterdag 28 februari 2015. Gelukkig hadden we een vervanger ... Dat was Bert. Hij doorstond goed zijn vuurdoop en werkt nu aan zijn repertoire om steeds meer uit te pakken met zijn stemgeluid in de komende shows.